Masaż Piła Leczniczy Relaksujący Klasyczny Odchudzający Masaże Piła Gabinet Terapie Naturalne Fizjoterapeuta

 

Cudotwórca

22 czerwca 2024

Ręce,które przynoszą ulgę natychmiast-poprawa odczuwalna już po jednym zabiegu.

Broda

Świetny masaż

15 marca 2024

Polecam akupresurę stóp.

Basia

Silny ból ramienia

6 listopada 2023

Pan Sławek to doświadczony i rewelacyjny masażysta . Zna się na tym co robi . Trafiłam z silnym bólem ramienia . Dzisiaj mogę powiedzieć , że wstaje uśmiechnięta 🙂polecam serdecznie

Justyna

Najlepszy!

27 czerwca 2023

W końcu, po kilku miesiącach bólu i narzekań wrócił mi pełen zakres ruchów w ramieniu. Na zatoki też znajdzie rozwiązanie…

Najlepszy masażysta w Pile, który wie co robi. Jeszcze lepszy człowiek.

Uwielbiam! Polecam!

MB

Masaz leczniczy

15 kwietnia 2023

Moje plecy po dwóch porodach w końcu poczuły ulgę. Przyszłam do Pana Sławka z bólem który nie pozwalał mi normalnie funkcjonować. Dzięki masażom leczniczym zapomniałam o bólu, jestem pełna energii i radości że bol jest tylko wspomnieniem. Chodzę dalej na sesję do Pana Sławka aby dać wytchnienie sobie od dnia codziennego zrelaksować się i nabrać sił na kolejne dni. Polecam bardzo serdecznie

Weronika

Masaż

9 lutego 2023

Spotkanie z Panem Sławkiem zawsze chętnie przeze mnie wyczekiwane, bo przynosi ulgę plecom. Cudowne ręce i wielka satysfakcja. Gorąco polecam.

Ania

Masaż Leczniczy

1 grudnia 2022

Pan Sławek- najlepszy, profesjonalny, doświadczony oraz skuteczny, dba o swojego pacjenta. Gorąco Polecam wizytę u Pana Sławka.

Kamila

Masaż

1 grudnia 2022

Profesjonalizm,empatia,skuteczność. Polecam umiejętności Pana Sławka wszystkim,którzy potrzebują pomocy.

Elżbieta

Masaż leczniczy

17 listopada 2022

Cudowne ręce, które leczą. Trafiłam do pana Sławka z ogromnym bólem kręgosłupa, odcinka lędźwiowego. Już po pierwszym masażu mogłam bez pomocy innych osób wstać z łóżka. Wystarczyło kilka zabiegów aby stanać na nogi. Jestem ogromnie wdzięczna, że trafiłam właśnie do pana Sławka. Człowiek, który do swojej pracy podchodzi z pasją i profesjonalizmem. Bardzo polecam. Ja na pewno wrócę, tym razem na masaż relaksacyjny

Anna W

Masaż i akupunktura

11 listopada 2022

Mogę w skrócie powiedzieć tak ,,Sławek😇 dziękuję, że stawiasz na nogi” Właściwy człowiek na właściwym miejscu👍

Artur

Masaż leczniczy

9 listopada 2022

Konkretny masaż pleców wykonany przez Pana Sławka, zadbana każda część ciała, z wielką czułością dba o swojego pacjenta. Z ogromną przyjemnością polecam!

Martyna

Masaż

9 listopada 2022

Pan Slawek jest bardzo dokladny w swojej pracy, jestem bardzo zadowolona z jego usług. Polecam z całego serca

Agata

Masaż na 100%

7 listopada 2022

Najlepszy masaż, jakiego doświadczyłam. Slawek łączy wiele technik, by po mistrzowsku wprowadzić ciało w tryb regeneracji. Polecam, każdemu, kto potrzebuje ulgi, uwolnienia od bólu a nawet relaksu.

Katarzyna

Masaż pleców

26 października 2022

Pan Sławek – pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do pacjenta. Już po pierwszym masażu ból szyi i pleców zdecydowanie mniejszy. Polecam!!!

Marta

Zatoki, rwa kulszowa i oby następnym razem relaks😁

23 października 2022

Szkoda, że trafiam tam jak coś mi dolega, ale wiem ,że na te ręce mogę polegać. Polecam z czystym sumieniem.

Gracja

Opinia

11 października 2022

Korzystam z pomocy Pana Sławka od kilku miesięcy. Pełen profesjonalizm i przemiła osoba. Pomaga obolałym kościom i mięśniom z zaangażowaniem. Polecam.

Ewa

Akupunktura

10 października 2022

Zabieg bezbolesny, skuteczny i szybko działa.Polecam 😄

Szymon

Masaż leczniczy pleców

6 października 2022

Pan Sławek zawsze mi pomaga gdy moje plecy odmawiają posłuszeństwa. Po masażu zawsze czuję ogromną ulgę w bólu, mięśnie nie są spięte. Profesjonalista w swojej dziedzinie! Polecam gorąco!

Ilona

Masaż leczniczy

4 października 2022

Masaż leczniczy u Sławka Puchały postawił mnie na nogi. Nie czuję bólu. Już po 1 masażu było zdecydowanie lepiej. Polecam z całego serca. Profesjonalista w tym co robi bo po prostu się na tym zna!!!

Magdalena

Profesjonalny i skuteczny! 🙂

29 września 2022

Masażysta, który doskonale wie co robi. Jakby czytał w myślach „gdzie boli”. Po wielu miesiącach bólu pleców i karku odczułam ulgę już po pierwszym spotkaniu. Sprawił, że chętnie wstaję rano, nie czując bólu. Ciało jest mniej spięte, mogę normalnie funkcjonować. Dodatkowo doradził, co robić, gdy pojawia się dyskomfort, nauczył jak zapobiegać nawrotom. Nigdy nie pomyślałabym, że trudno mi będzie żyć bez masażysty 🙂 Gorąco polecam!

Magda

Masaż leczniczy

2 kwietnia 2020

Po dziesięciu masażach poczułem ogromną ulgę i od ponad pół roku mam spokój z bólem pleców i nóg, polecam Sławka, naprawdę doświadczony masażysta z ogromną pasją! W.g. mnie najlepszy masażysta w Pile (ale to moja skromna opinia)

Miłosz

Super masaż

3 marca 2020

Bardzo miły masażysta, widać ogromne wieloletnie doświadczenie we wszystkich stosowanych masażach 10 na 10.

Edek

Masaż odchudzający

2 listopada 2019

Dzień dobry, od 2 lat korzystam 3 razy w roku z masażu odchudzającego u Pana Sławka Puchały i jestem bardzo zadowolona z efektów, w połączeniu z basenem i dietą efekty są bardzo fajne. Dziewczyny warto, najlepszy masaż odchudzający!

Irena Wiśniewska

Ulubiony masażysta z Piły

15 września 2019

Pan Sławek jest fantastyczny, korzystam z masaży od ponad 8 lat i jestem jego wielką fanką, polecam masaż relaksacyjny i odchudzający, po prostu fantazja.

Marlena Piła

Masażysta

7 sierpnia 2019

Profesjonalny Masażysta

Michał

Super zabieg

5 kwietnia 2019

Godny polecenia Pan Sławek

Joanna

Opinia

27 stycznia 2019

Misy Tybetańskie to moje ulubione zabiegi! <3

Katarzyna

Polecam Serdecznie

29 grudnia 2018

Pan Sławek zna się na rzeczy!

Włodzimierz

Reiki

22 kwietnia 2018

Nie wiedziałam nawet, że taki zabieg istnieje. Super sprawa!

Justyna Walśko

Masaż

27 stycznia 2018

WOW, tanio i z pełną profeską, polecam!

Sebastian

Opinia

15 czerwca 2017

Człowiek odrazu się odstresowuje!

Marcin

profesjonalny masażysta

30 kwietnia 2017

Złożyłem jedną wizytę ( i na pewno nie ostatnią). Wszystko od początku wyglądało profesjonalnie. Z ekspertem dobraliśmy odpowiedni dla mnie masaż, który idealnie nadał się na mój ból pleców, ponieważ już go nie czuję! Dobrze zainwestowane pieniądze.

Michał Nawrocki

Gongi Tybetańskie

1 marca 2017

Zakochałam się w tych dźwiękach, naprawdę Pan Sławek godny polecenia!!!

Weronika

Nie ma lepszego!

3 listopada 2016

Najlepszy masażysta w Pile!

Waldemar

Masaże naturalne

16 czerwca 2016

Poszłam i kupiłam. Czułam różnice już po pierwszym razie. Od razu umówiłam się na kolejne wizyty ale nie było łatwo bo ma Sławek ma bardzo tłoczno ;). Pozdrawiam i na pewno polecam każdemu kto zmaga się z jakimiś bólami.

Joanna Markiewicz

Opinia

2 lutego 2016

Najlepszy masażysta w regionie pilskim, polecam i na pewno złożę kolejne wizyty

Ewa

Opinia

9 listopada 2015

Przez liczne spotkania w pracy i nowe kontrakty przy których towarzyszył mi stres, zdecydowałam się pójść do specjalisty. Idealnie wybrałam. Pan Sławomir to zawodowiec. Gongi Tybetańskie to moje ulubione masaże, idealne na odprężenie. ( Prawie zasnęłam bo tak dobrze się czułam)

Joanna Dolna

Polecam

22 lipca 2015

Masażysta godny polecenia. Wszystko profesjonalnie!

Otylia

Czysty profesjonalizm

17 stycznia 2015

Nie ma lepszego masażysty w Pile. Człowiek odrazu zyskuje siły i jest gotów do dalszego działania!!!

Patryk

akupunktura

5 grudnia 2014

Na początku bardzo się bałem czytając w internecie co to za zabieg. Po rozmowie z Sławomirem już wiedziałem, że to jest to! Musiałem tego spróbować. Pełna profeska. Super zabieg. Nigdy wcześniej nie czułem się tak wychillowany. A w dodatku jak fajnie to wygląda haha!

Marcin Wreczek

Polecam

15 kwietnia 2014

Masaż relaksacyjny to poezja!

Janek

Opinia

1 czerwca 2013

Zasnęłam przy tym masażu haha. Polecam każdemu!

Dawid Brzeziński

Godny polecenia

9 marca 2013

Kupiłem masaż sportowy ze względu na kontuzję. Po pierwszych zajęciach było juz widać efekty.

Marcin Tyżkiewicz

Opinia

2 maja 2012

Masaż relaksacyjny to jest to. Wykupiłem już 2gi cykl ze względu na to jak znakomicie się człowiek po nim czuje! polecam kazdemu.

Andrzej