Masaż Piła Leczniczy Relaksujący Klasyczny Odchudzający Masaże Piła Gabinet Terapie Naturalne Fizjoterapeuta

 

Opinie Naszych Klientów

Masaż Leczniczy

Rated 5 out of 5
1 grudnia 2022

Pan Sławek- najlepszy, profesjonalny, doświadczony oraz skuteczny, dba o swojego pacjenta. Gorąco Polecam wizytę u Pana Sławka.

Kamila

Masaż

Rated 5 out of 5
1 grudnia 2022

Profesjonalizm,empatia,skuteczność. Polecam umiejętności Pana Sławka wszystkim,którzy potrzebują pomocy.

Elżbieta

Masaż leczniczy

Rated 5 out of 5
17 listopada 2022

Cudowne ręce, które leczą. Trafiłam do pana Sławka z ogromnym bólem kręgosłupa, odcinka lędźwiowego. Już po pierwszym masażu mogłam bez pomocy innych osób wstać z łóżka. Wystarczyło kilka zabiegów aby stanać na nogi. Jestem ogromnie wdzięczna, że trafiłam właśnie do pana Sławka. Człowiek, który do swojej pracy podchodzi z pasją i profesjonalizmem. Bardzo polecam. Ja na pewno wrócę, tym razem na masaż relaksacyjny

Anna W

Masaż i akupunktura

Rated 5 out of 5
11 listopada 2022

Mogę w skrócie powiedzieć tak ,,Sławek😇 dziękuję, że stawiasz na nogi” Właściwy człowiek na właściwym miejscu👍

Artur

Masaż leczniczy

Rated 5 out of 5
9 listopada 2022

Konkretny masaż pleców wykonany przez Pana Sławka, zadbana każda część ciała, z wielką czułością dba o swojego pacjenta. Z ogromną przyjemnością polecam!

Martyna

Masaż

Rated 5 out of 5
9 listopada 2022

Pan Slawek jest bardzo dokladny w swojej pracy, jestem bardzo zadowolona z jego usług. Polecam z całego serca

Agata

Masaż na 100%

Rated 5 out of 5
7 listopada 2022

Najlepszy masaż, jakiego doświadczyłam. Slawek łączy wiele technik, by po mistrzowsku wprowadzić ciało w tryb regeneracji. Polecam, każdemu, kto potrzebuje ulgi, uwolnienia od bólu a nawet relaksu.

Katarzyna

Masaż pleców

Rated 5 out of 5
26 października 2022

Pan Sławek – pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do pacjenta. Już po pierwszym masażu ból szyi i pleców zdecydowanie mniejszy. Polecam!!!

Marta

Zatoki, rwa kulszowa i oby następnym razem relaks😁

Rated 5 out of 5
23 października 2022

Szkoda, że trafiam tam jak coś mi dolega, ale wiem ,że na te ręce mogę polegać. Polecam z czystym sumieniem.

Gracja

Opinia

Rated 5 out of 5
11 października 2022

Korzystam z pomocy Pana Sławka od kilku miesięcy. Pełen profesjonalizm i przemiła osoba. Pomaga obolałym kościom i mięśniom z zaangażowaniem. Polecam.

Ewa

Akupunktura

Rated 5 out of 5
10 października 2022

Zabieg bezbolesny, skuteczny i szybko działa.Polecam 😄

Szymon

Masaż leczniczy pleców

Rated 5 out of 5
6 października 2022

Pan Sławek zawsze mi pomaga gdy moje plecy odmawiają posłuszeństwa. Po masażu zawsze czuję ogromną ulgę w bólu, mięśnie nie są spięte. Profesjonalista w swojej dziedzinie! Polecam gorąco!

Ilona

Masaż leczniczy

Rated 5 out of 5
4 października 2022

Masaż leczniczy u Sławka Puchały postawił mnie na nogi. Nie czuję bólu. Już po 1 masażu było zdecydowanie lepiej. Polecam z całego serca. Profesjonalista w tym co robi bo po prostu się na tym zna!!!

Magdalena

Profesjonalny i skuteczny! 🙂

Rated 5 out of 5
29 września 2022

Masażysta, który doskonale wie co robi. Jakby czytał w myślach „gdzie boli”. Po wielu miesiącach bólu pleców i karku odczułam ulgę już po pierwszym spotkaniu. Sprawił, że chętnie wstaję rano, nie czując bólu. Ciało jest mniej spięte, mogę normalnie funkcjonować. Dodatkowo doradził, co robić, gdy pojawia się dyskomfort, nauczył jak zapobiegać nawrotom. Nigdy nie pomyślałabym, że trudno mi będzie żyć bez masażysty 🙂 Gorąco polecam!

Magda

Masaż leczniczy

Rated 5 out of 5
2 kwietnia 2020

Po dziesięciu masażach poczułem ogromną ulgę i od ponad pół roku mam spokój z bólem pleców i nóg, polecam Sławka, naprawdę doświadczony masażysta z ogromną pasją! W.g. mnie najlepszy masażysta w Pile (ale to moja skromna opinia)

Miłosz

Super masaż

Rated 5 out of 5
3 marca 2020

Bardzo miły masażysta, widać ogromne wieloletnie doświadczenie we wszystkich stosowanych masażach 10 na 10.

Edek

Masaż odchudzający

Rated 5 out of 5
2 listopada 2019

Dzień dobry, od 2 lat korzystam 3 razy w roku z masażu odchudzającego u Pana Sławka Puchały i jestem bardzo zadowolona z efektów, w połączeniu z basenem i dietą efekty są bardzo fajne. Dziewczyny warto, najlepszy masaż odchudzający!

Irena Wiśniewska

Ulubiony masażysta z Piły

Rated 5 out of 5
15 września 2019

Pan Sławek jest fantastyczny, korzystam z masaży od ponad 8 lat i jestem jego wielką fanką, polecam masaż relaksacyjny i odchudzający, po prostu fantazja.

Marlena Piła

Masażysta

Rated 5 out of 5
7 sierpnia 2019

Profesjonalny Masażysta

Michał

Super zabieg

Rated 5 out of 5
5 kwietnia 2019

Godny polecenia Pan Sławek

Joanna

Opinia

Rated 5 out of 5
27 stycznia 2019

Misy Tybetańskie to moje ulubione zabiegi! <3

Katarzyna

Polecam Serdecznie

Rated 5 out of 5
29 grudnia 2018

Pan Sławek zna się na rzeczy!

Włodzimierz

Reiki

Rated 5 out of 5
22 kwietnia 2018

Nie wiedziałam nawet, że taki zabieg istnieje. Super sprawa!

Justyna Walśko

Masaż

Rated 5 out of 5
27 stycznia 2018

WOW, tanio i z pełną profeską, polecam!

Sebastian

Opinia

Rated 5 out of 5
15 czerwca 2017

Człowiek odrazu się odstresowuje!

Marcin

profesjonalny masażysta

Rated 5 out of 5
30 kwietnia 2017

Złożyłem jedną wizytę ( i na pewno nie ostatnią). Wszystko od początku wyglądało profesjonalnie. Z ekspertem dobraliśmy odpowiedni dla mnie masaż, który idealnie nadał się na mój ból pleców, ponieważ już go nie czuję! Dobrze zainwestowane pieniądze.

Michał Nawrocki

Gongi Tybetańskie

Rated 5 out of 5
1 marca 2017

Zakochałam się w tych dźwiękach, naprawdę Pan Sławek godny polecenia!!!

Weronika

Nie ma lepszego!

Rated 5 out of 5
3 listopada 2016

Najlepszy masażysta w Pile!

Waldemar

Masaże naturalne

Rated 5 out of 5
16 czerwca 2016

Poszłam i kupiłam. Czułam różnice już po pierwszym razie. Od razu umówiłam się na kolejne wizyty ale nie było łatwo bo ma Sławek ma bardzo tłoczno ;). Pozdrawiam i na pewno polecam każdemu kto zmaga się z jakimiś bólami.

Joanna Markiewicz

Opinia

Rated 5 out of 5
2 lutego 2016

Najlepszy masażysta w regionie pilskim, polecam i na pewno złożę kolejne wizyty

Ewa

Opinia

Rated 5 out of 5
9 listopada 2015

Przez liczne spotkania w pracy i nowe kontrakty przy których towarzyszył mi stres, zdecydowałam się pójść do specjalisty. Idealnie wybrałam. Pan Sławomir to zawodowiec. Gongi Tybetańskie to moje ulubione masaże, idealne na odprężenie. ( Prawie zasnęłam bo tak dobrze się czułam)

Joanna Dolna

Polecam

Rated 5 out of 5
22 lipca 2015

Masażysta godny polecenia. Wszystko profesjonalnie!

Otylia

Czysty profesjonalizm

Rated 5 out of 5
17 stycznia 2015

Nie ma lepszego masażysty w Pile. Człowiek odrazu zyskuje siły i jest gotów do dalszego działania!!!

Patryk

akupunktura

Rated 5 out of 5
5 grudnia 2014

Na początku bardzo się bałem czytając w internecie co to za zabieg. Po rozmowie z Sławomirem już wiedziałem, że to jest to! Musiałem tego spróbować. Pełna profeska. Super zabieg. Nigdy wcześniej nie czułem się tak wychillowany. A w dodatku jak fajnie to wygląda haha!

Marcin Wreczek

Polecam

Rated 5 out of 5
15 kwietnia 2014

Masaż relaksacyjny to poezja!

Janek

Opinia

Rated 5 out of 5
1 czerwca 2013

Zasnęłam przy tym masażu haha. Polecam każdemu!

Dawid Brzeziński

Godny polecenia

Rated 5 out of 5
9 marca 2013

Kupiłem masaż sportowy ze względu na kontuzję. Po pierwszych zajęciach było juz widać efekty.

Marcin Tyżkiewicz

Opinia

Rated 5 out of 5
2 maja 2012

Masaż relaksacyjny to jest to. Wykupiłem już 2gi cykl ze względu na to jak znakomicie się człowiek po nim czuje! polecam kazdemu.

Andrzej