Masaż Piła Leczniczy Relaksujący Klasyczny Odchudzający Masaże Piła Gabinet Terapie Naturalne Fizjoterapeuta

 

Opinie Naszych Klientów

Masaż leczniczy

Rated 5 out of 5
2 kwietnia 2020

Po dziesięciu masażach poczułem ogromną ulgę i od ponad pół roku mam spokój z bólem pleców i nóg, polecam Sławka, naprawdę doświadczony masażysta z ogromną pasją! W.g. mnie najlepszy masażysta w Pile (ale to moja skromna opinia)

Miłosz

Super masaż

Rated 5 out of 5
3 marca 2020

Bardzo miły masażysta, widać ogromne wieloletnie doświadczenie we wszystkich stosowanych masażach 10 na 10.

Edek

Masaż odchudzający

Rated 5 out of 5
2 listopada 2019

Dzień dobry, od 2 lat korzystam 3 razy w roku z masażu odchudzającego u Pana Sławka Puchały i jestem bardzo zadowolona z efektów, w połączeniu z basenem i dietą efekty są bardzo fajne. Dziewczyny warto, najlepszy masaż odchudzający!

Irena Wiśniewska

Ulubiony masażysta z Piły

Rated 5 out of 5
15 września 2019

Pan Sławek jest fantastyczny, korzystam z masaży od ponad 8 lat i jestem jego wielką fanką, polecam masaż relaksacyjny i odchudzający, po prostu fantazja.

Marlena Piła

Masażysta

Rated 5 out of 5
7 sierpnia 2019

Profesjonalny Masażysta

Michał

Super zabieg

Rated 5 out of 5
5 kwietnia 2019

Godny polecenia Pan Sławek

Joanna

Opinia

Rated 5 out of 5
27 stycznia 2019

Misy Tybetańskie to moje ulubione zabiegi! <3

Katarzyna

Polecam Serdecznie

Rated 5 out of 5
29 grudnia 2018

Pan Sławek zna się na rzeczy!

Włodzimierz

Reiki

Rated 5 out of 5
22 kwietnia 2018

Nie wiedziałam nawet, że taki zabieg istnieje. Super sprawa!

Justyna Walśko

Masaż

Rated 5 out of 5
27 stycznia 2018

WOW, tanio i z pełną profeską, polecam!

Sebastian

Opinia

Rated 5 out of 5
15 czerwca 2017

Człowiek odrazu się odstresowuje!

Marcin

profesjonalny masażysta

Rated 5 out of 5
30 kwietnia 2017

Złożyłem jedną wizytę ( i na pewno nie ostatnią). Wszystko od początku wyglądało profesjonalnie. Z ekspertem dobraliśmy odpowiedni dla mnie masaż, który idealnie nadał się na mój ból pleców, ponieważ już go nie czuję! Dobrze zainwestowane pieniądze.

Michał Nawrocki

Gongi Tybetańskie

Rated 5 out of 5
1 marca 2017

Zakochałam się w tych dźwiękach, naprawdę Pan Sławek godny polecenia!!!

Weronika

Nie ma lepszego!

Rated 5 out of 5
3 listopada 2016

Najlepszy masażysta w Pile!

Waldemar

Masaże naturalne

Rated 5 out of 5
16 czerwca 2016

Poszłam i kupiłam. Czułam różnice już po pierwszym razie. Od razu umówiłam się na kolejne wizyty ale nie było łatwo bo ma Sławek ma bardzo tłoczno ;). Pozdrawiam i na pewno polecam każdemu kto zmaga się z jakimiś bólami.

Joanna Markiewicz

Opinia

Rated 5 out of 5
2 lutego 2016

Najlepszy masażysta w regionie pilskim, polecam i na pewno złożę kolejne wizyty

Ewa

Opinia

Rated 5 out of 5
9 listopada 2015

Przez liczne spotkania w pracy i nowe kontrakty przy których towarzyszył mi stres, zdecydowałam się pójść do specjalisty. Idealnie wybrałam. Pan Sławomir to zawodowiec. Gongi Tybetańskie to moje ulubione masaże, idealne na odprężenie. ( Prawie zasnęłam bo tak dobrze się czułam)

Joanna Dolna

Polecam

Rated 5 out of 5
22 lipca 2015

Masażysta godny polecenia. Wszystko profesjonalnie!

Otylia

Czysty profesjonalizm

Rated 5 out of 5
17 stycznia 2015

Nie ma lepszego masażysty w Pile. Człowiek odrazu zyskuje siły i jest gotów do dalszego działania!!!

Patryk

akupunktura

Rated 5 out of 5
5 grudnia 2014

Na początku bardzo się bałem czytając w internecie co to za zabieg. Po rozmowie z Sławomirem już wiedziałem, że to jest to! Musiałem tego spróbować. Pełna profeska. Super zabieg. Nigdy wcześniej nie czułem się tak wychillowany. A w dodatku jak fajnie to wygląda haha!

Marcin Wreczek