Masaż Piła Leczniczy Relaksujący Klasyczny Odchudzający Masaże Piła Gabinet Terapie Naturalne Fizjoterapeuta

 

Opinie Naszych Klientów

Masaż leczniczy

5,0 rating
2 kwietnia 2020

Po dziesięciu masażach poczułem ogromną ulgę i od ponad pół roku mam spokój z bólem pleców i nóg, polecam Sławka, naprawdę doświadczony masażysta z ogromną pasją! W.g. mnie najlepszy masażysta w Pile (ale to moja skromna opinia)

Miłosz

Super masaż

5,0 rating
3 marca 2020

Bardzo miły masażysta, widać ogromne wieloletnie doświadczenie we wszystkich stosowanych masażach 10 na 10.

Edek

Masaż odchudzający

5,0 rating
2 listopada 2019

Dzień dobry, od 2 lat korzystam 3 razy w roku z masażu odchudzającego u Pana Sławka Puchały i jestem bardzo zadowolona z efektów, w połączeniu z basenem i dietą efekty są bardzo fajne. Dziewczyny warto, najlepszy masaż odchudzający!

Irena Wiśniewska

Ulubiony masażysta z Piły

5,0 rating
15 września 2019

Pan Sławek jest fantastyczny, korzystam z masaży od ponad 8 lat i jestem jego wielką fanką, polecam masaż relaksacyjny i odchudzający, po prostu fantazja.

Marlena Piła

Masażysta

5,0 rating
7 sierpnia 2019

Profesjonalny Masażysta

Michał

Super zabieg

5,0 rating
5 kwietnia 2019

Godny polecenia Pan Sławek

Joanna

Opinia

5,0 rating
27 stycznia 2019

Misy Tybetańskie to moje ulubione zabiegi! <3

Katarzyna

Polecam Serdecznie

5,0 rating
29 grudnia 2018

Pan Sławek zna się na rzeczy!

Włodzimierz

Reiki

5,0 rating
22 kwietnia 2018

Nie wiedziałam nawet, że taki zabieg istnieje. Super sprawa!

Justyna Walśko

Masaż

5,0 rating
27 stycznia 2018

WOW, tanio i z pełną profeską, polecam!

Sebastian

Opinia

5,0 rating
15 czerwca 2017

Człowiek odrazu się odstresowuje!

Marcin

profesjonalny masażysta

5,0 rating
30 kwietnia 2017

Złożyłem jedną wizytę ( i na pewno nie ostatnią). Wszystko od początku wyglądało profesjonalnie. Z ekspertem dobraliśmy odpowiedni dla mnie masaż, który idealnie nadał się na mój ból pleców, ponieważ już go nie czuję! Dobrze zainwestowane pieniądze.

Michał Nawrocki

Gongi Tybetańskie

5,0 rating
1 marca 2017

Zakochałam się w tych dźwiękach, naprawdę Pan Sławek godny polecenia!!!

Weronika

Nie ma lepszego!

5,0 rating
3 listopada 2016

Najlepszy masażysta w Pile!

Waldemar

Masaże naturalne

5,0 rating
16 czerwca 2016

Poszłam i kupiłam. Czułam różnice już po pierwszym razie. Od razu umówiłam się na kolejne wizyty ale nie było łatwo bo ma Sławek ma bardzo tłoczno ;). Pozdrawiam i na pewno polecam każdemu kto zmaga się z jakimiś bólami.

Joanna Markiewicz

Opinia

5,0 rating
2 lutego 2016

Najlepszy masażysta w regionie pilskim, polecam i na pewno złożę kolejne wizyty

Ewa

Opinia

5,0 rating
9 listopada 2015

Przez liczne spotkania w pracy i nowe kontrakty przy których towarzyszył mi stres, zdecydowałam się pójść do specjalisty. Idealnie wybrałam. Pan Sławomir to zawodowiec. Gongi Tybetańskie to moje ulubione masaże, idealne na odprężenie. ( Prawie zasnęłam bo tak dobrze się czułam)

Joanna Dolna

Polecam

5,0 rating
22 lipca 2015

Masażysta godny polecenia. Wszystko profesjonalnie!

Otylia

Czysty profesjonalizm

5,0 rating
17 stycznia 2015

Nie ma lepszego masażysty w Pile. Człowiek odrazu zyskuje siły i jest gotów do dalszego działania!!!

Patryk

akupunktura

5,0 rating
5 grudnia 2014

Na początku bardzo się bałem czytając w internecie co to za zabieg. Po rozmowie z Sławomirem już wiedziałem, że to jest to! Musiałem tego spróbować. Pełna profeska. Super zabieg. Nigdy wcześniej nie czułem się tak wychillowany. A w dodatku jak fajnie to wygląda haha!

Marcin Wreczek